Burgerlobby extra met wethouder Dirk-Jan Knol

Wethouder Dirk-jan Knol komt woensdag 26 februari vanaf 20.15 uur aan het woord in een extra editie van het interactieve radioprogramma Burgerlobby van RTV Bodegraven. AnneMarie praat met hem over onder meer de onrust die is ontstaan onder inwoners rondom zwembad De Kuil in Bodegraven. Blijft het zwembad nu dicht als gevolg van de nieuwbouw van het bad of is er meer aan de hand?

In het steeds succesvollere radioprogramma krijgt de wethouder bovendien vragen voorgelegd die luisteraars en kijkers vooraf en rechtstreeks tijdens het interview kunnen stellen via Facebook. De uitzending is real-time is te volgen via zowel social media, de radio als het televisiekanaal van RTV Bodegraven.

Wanneer er op de politieke woensdagavond van de lokale omroep geen reguliere uitzendingen zijn van de gemeenteraad, is er De Burgerlobby. Normaal gesproken komen in dit licht kritisch politieke programma gemeenteraadsleden aan het woord. Onderling geven zij elkaar hierbij het stokje door. ‘Af en toe valt er een ‘woensdag vrij en maken we ruimte voor een extra editie’, aldus de programmamakers’. De vorige keer kwamen drie inwoners aan het woord die een aantal WOB-verzoeken rondom de migrantenhuisvesting hadden ingediend. Dit keer dus de wethouder.

Vragen stellen of rechtstreeks reageren tijdens de uitzending kan via de Facebookpagina de Burgerlobby. De portefeuille van de wethouder bevat de onderwerpen financiën, ict, evenementen, sport, wonen en volkshuisvesting in ruime zin, agrarische zaken, dienstverlening en communicatie. Het programma wordt gepresenteerd door AnneMarie Visser.

0 Shares
Sluit Menu