Het hele jaar activiteiten voor jongeren vanwege 70 jaar KPJ

Vanwege het 70-jarig lustrum van de KPJ afdeling Bodegraven zijn er het komende jaar allerlei leuke activiteiten voor jongeren. Op 6 en 7 maart voeren de oudere leden van de KPJ het toneelstuk ‘Boer zoekt slip’ op in de aula van de Willibrord-Milandschool. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website, ook te koop bij de deur.

Bestuur KPJ vergadert in ‘t Kuipje

Iedereen mag 20 maart meedoen aan de Boreftse Dorpskwis. Deelnemers kunnen op een bepaalde tijd een boek ophalen met opdrachten en ook weer op een bepaalde tijd ingevuld inleveren. Tijdens de uitslagenavond op 3 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Iedereen die wil, mag 15 mei een weekeindje mee naar het buitenland. Op 5 september is er een tentfeest aan de JC Hoogendoornlaan gepland voor 1.800 jongeren. De hardloopwedstrijd Rondje Droogh krijgt 20 september een speciaal tintje vanwege het lustrum. Elk lustrum wordt er een boerenbruiloft georganiseerd, dit jaar op 10 oktober. In december gaan ze weer lekker kersteten.

Luister zondag 29 februari om 18.00 uur naar het interview met enkele bestuursleden van de KPJ in het radioprogramma Carrousel op Radio Bodegraven. Het programma wordt ook uitgezonden op maandag om 21.00 uur en woensdag om 19.00 uur. Kijk voor de ontvangstmogelijkheden op de website bij Radio.

Na een zeer geslaagde avond gister.. mogen we eindelijk de jaarplanning van de speciale lustrum activiteiten bekend maken! 🥳#kpjbodegraven #lustrumjaar #70jaar #bodegraven #feestje #feestjaar

Geplaatst door KPJ Bodegraven op Zondag 19 januari 2020
0 Shares
Sluit Menu