Op 13 en 14 maart 2020 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De SAM vrijwilligerscentrale en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk waarderen de inzet van alle vrijwilligers die in de gemeente actief zijn zeer. Daarom willen wij deze vrijwilligersactie op zaterdag 14 maart starten met een gezellig ‘vrijwilligersontbijt’. Met een stevig ontbijt kan je de ‘NL Doet’ dag goed beginnen! Ga je op vrijdag 13 maart klussen met de vrijwilligers dan is het ontbijt op zaterdag wellicht een leuke afsluiting van de activiteit. Het is overigens geen voorwaarde dat je deelneemt aan NL Doet. Ook als je alleen wilt komen ontbijten, ben je van harte welkom.

Het vrijwilligersontbijt vindt plaats in de ‘Huizen van Alles’ en is op zaterdag 14 maart van 08.30 uur tot 10.00 uur. Je kan je voor één van onderstaande locaties opgeven:
 Bodegraven, Vromade 1B
 Driebruggen, Laageind 1 (Custwijc)
 Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 (Bibliotheek)
 Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 (Dorpshuis De Kaag)
 Waarder, Pr. Maximalaan 2, (Maximalocatie)

Jouw aanmelding ontvangen wij graag vóór 10 maart. Je kan je opgeven bij de SAM Vrijwilligerscentrale via vrijwilligerscentrale@samwelzijn.nl of via telefoonnummer (0172) 614 500. Vermeld daarbij jouw naam en ook de locatie waar je wenst te ontbijten. Mocht jij namens een vereniging of stichting meerdere vrijwilligers op willen geven, dan kan dat. Vermeld naast jouw naam, de organisatie en de locatie dan ook met hoeveel vrijwilligers je komt.

Wij zien je graag op het vrijwilligersontbijt op zaterdag 14 maart 2020!

En wil je ook de handen uit de mouwen steken op 13 en 14 maart? Dan kan je kijken op de website, www.nldoet.nl, voor interessante klussen waar jij je nog voor op kan geven.

0 Shares
Sluit Menu